Turabi Survivor 2024 kararını açıkladı! Acun Ilıcalı duyurmuştu…

Turabi Survivor 2024 kararını açıkladı! Acun Ilıcalı duyurmuştu…
Acun Ilıcalı’nın Survivor 2024 ekibinde yer alacağını açıkladığı Turabi Çamkıran, şok açıklamalarda bulundu. Sevenlerinin merakla beklediği Turbo Turabi lakaplı ünlü isim, kararını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Turabi’nin Survivor kararı…

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2024’ün ekranlara geleceği tarih belli oldu. Daha önce yarışmada gönüllere taht kuran 'Turbo' lakaplı Turabi Çamkıran, Survivor 2024 ile ilgili kararını açıkladı.

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, daha önce yarışmaya katılan ve en dikkat çeken isimlerinden olan Turabi Çamkıran’ı da yeni sezon kadrosunda açıklanmıştı. Ancak hem parkurdaki başarılarıyla hem de iddialı sözleriyle çok konuşulan Turabi, yarışmadan çekildiğini açıkladı.

1-002.jpg

Turbo Turabi Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
"Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım. The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim.

Hatta Facebook’ta gördüğüm bi habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan da bu yapının üyelerinden. Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills’te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood’ta senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler.

3-002.jpg

Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler. Hemen teklifi reddettim. Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum.

Uzun lafın kısası İlluminati’nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim. Maalesef Survivor All Star2024 ‘e sağlığım yetişmeyecek. Şimdiden yarışmacılara bu efsane sezonda başarılar dilerim. Sakatsız, belasız güzel bir sezon geçirirler umarım. İnanmayın. Şaka, yok İlluminati filan. İnternette her gördüğünüz her şeye inanmayın ama gelemeyeceğim. Kalın sağlıcakla" ifadelerine yer verdi.

2-002.jpg

FİZİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI
Daha önce bastonlu halini paylaşan Turabi "Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inşallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocakta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum" demişti.

4-001.jpg