Transfer çalışmaları başladı

Transfer çalışmaları başladı
Sarayönü Belediyespor, 2019-2020 sezon öncesi izlediği yanlış transfer politikası neticesinde ligin ilk yarısında büyük bir hüsran yaşadı. Bazı oyuncuları karşılaşmalar devam ederken, bazı oyuncuları ise devre arası dönemde...

Sarayönü Belediyespor, 2019-2020 sezon öncesi izlediği yanlış transfer politikası neticesinde ligin ilk yarısında büyük bir hüsran yaşadı. Bazı oyuncuları karşılaşmalar devam ederken, bazı oyuncuları ise devre arası dönemde gönderen Sarayönü Belediyespor, kadrosunda oluşan büyük açığı kapatmak ve ikinci yarıda kötü gidişata son vermek için transfer çalışmalarına başladı.

Yeşil siyahlı ekibin en az 8-10 tane transfer gerçekleştirmesi planlanırken, kadronun 18’e tamamlanması hedefleniyor. Uyum, yabancılık, alışma ve tanıma problemlerinin yaşanmaması için transferde teknik heyetin daha önce çalıştığı veya yakından tanıdığı oyun yapısı bilinen oyuncular ile görüşüldüğü bilgisi edinildi.

Transfer çalışmaları kapsamında kaleci Gökhan Köksal, Enes Eser, Alper Erkoç, Erkan Çelik, Ömer Polat, Azmi Polat ve Aytaç Solunoğlu ile görüşmeler gerçekleştirildiği öğrenildi. Enes Eser, Alper Erkoç, Erkan çelik, Ömer Polat ve Aytaç Solunoğlu daha önce Sarayönü Belediyespor forması giyen ve oyun yapısı yakından bilinen oyuncular olurken, kaleci olarak Gökhan Köksal düşünülüyor. Daha önce Selçuklu Belediyespor, Karaman Belediyespor ve Akşehirspor’da oynayan Gökhan Köksal ile anlaşma sağlanması durumunda takıma önemli katkı sağlayacağı tahmin ediliyor. Bu oyuncuların yanı sıra sağlam bir 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig kariyeri bulunan Azmi Polat ile dirsek teması kuruldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile anlaşılması durumunda takıma önemli bir katkı sunacağı tahmin ediliyor.

Ön anlaşmaların sağlanmasının ardından tüm transfer edilecek tüm oyuncularla aynı anda masaya oturularak anlaşma sağlanacağı öğrenildi.