Trafikteki tartışma büyüdü; 8 kişi 1 kişiyi hastanelik etti

Trafikteki tartışma büyüdü; 8 kişi 1 kişiyi hastanelik etti
Sarayönü Ladik Mahallesinde Bayramın üçüncü günü Cuma vaktinde meydana gelen olayda trafikte başlayan tartışma büyüyerek bir kişinin yaralanmasıyla sona erdi.

Ladik Mahallesinde seyir halindeki motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Ahmet Enes Tekdemir, trafikte otomobil sürücüsü M.P arasında tartışma yaşadı. İddiaya göre taraflar arasında küfürlü hakaretler oldu.

Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi genç önü kesilen noktadan uzaklaştı ancak öfkeli sürücü M.P tarafından takip edilmeye devam edildi.

trafikteki-tartisma-buyudu-8-kisi-1-kisiyi-hastanelik-etti-1.jpg

Daha sonra cep telefonu satışı yapan bir iş yerine giden Tekdemir, tartıştığı sürücünün de aralarında olduğu 8 kişilik kalabalık grubun saldırısına uğradı. Dükkanda Tekdemir'e tekme ve yumruklarla saldıran grup, dışarı çıkarıp dövmeyi sürdürdü.

İhbar üzerine, adrese Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar tarafından saldırganlardan uzaklaştırılan 19 yaşındaki genç olay yerine gelen ambulansla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde çok sayıda darbe izine rastlanan Ahmet Enes Tekdemir'in sağ kolunun kırıldığı öğrenildi.

Hastaneden sağlık raporu alan Tekdemir ise cumartesi günü taburcu edildi.

Jandarma, olaya karışan 8 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüpheliler, serbest bırakıldı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Olay sonrası Tekdemir, yaşadığı anları anlattı.

Yoğun bakımdan çıkan 19 yaşındaki Tekdemir bayram ziyaretinde Ladik’e akraba ziyaretini geldiğini ifade ederek, “Çarşıya indim, arkadan bir aracın geldiğini fark etmedim ve tacizine uğradım daha sonrasında önümü kesti, arabadan inen şahıs hakaret ederek üzerime yürüdü. Ben orada olayın bittiğini düşündüm, aracın beni takip ettiğini anlamadım. Daha sonrasında ben telefon bayisine girdim. Bayinin içerisinde 8-10 kişilik bir grubun küfürler ve hakaretlerle saldırdı. Çevreden gelen 2-3 kişinin yardımıyla dışarı çıkarıldım. Dışarıda da darp edildim.

trafikteki-tartisma-buyudu-8-kisi-1-kisiyi-hastanelik-etti-1.jpeg

Ben daha karakoldayken bu adamların serbest bırakıldığını duydum. Bir insanın canı Türkiye Cumhuriyeti’nde değersiz değildir diye düşünüyorum. Devletimizden yalnızca adalet istiyorum.” diye konuştu.