Takım Çal yolcusu

Takım Çal yolcusu
Sarayönü Belediyespor, iki hafta üst üste evinde oynadığı karşılaşmaların ardından yeniden deplasmana çıkacak. Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor’a konuk olacak olan temsilcimizin kötü gidişata bir dur demesi temenni...

Sarayönü Belediyespor, iki hafta üst üste evinde oynadığı karşılaşmaların ardından yeniden deplasmana çıkacak. Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor’a konuk olacak olan temsilcimizin kötü gidişata bir dur demesi temenni ediliyor.

Üç haftadır puana hasret kalan Sarayönü Belediyespor, ligin yedinci haftasında Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor’a konuk olacak. Evinde Ortaca Belediyespor’a ve Karaman Belediyespor’a mağlup olan temsilcimiz, moral kaybını deplasmandan getireceği bir üç puanla telafi etmek istiyor. Zor haftalardan geçen yeşil siyahlılarda yenilgilerin oluşturduğu olumsuz hava ve stres hat safhaya ulaşırken, düşme potasında yer alan rakibi karşısında temsilcimizin nasıl bir sonuç elde edeceği merakla bekleniyor.

Son iki içerisinde 13’ncü sırada yer alan Çal Belediyespor, dört puana sahip olurken, Denizli temsilcisi geride bıraktığımız haftada Ortaca Belediyespor deplasmanında rakibinden 1 puan almayı başardı. Bir galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyeti olan Çal Belediyespor, evinde alacağı puanlarla düşme potasından çıkmak isterken, Sarayönü Belediyespor’da şeytanın bacağını kırarak kötü gidişata dur demek istiyor.