Son transfer Enes Eser

Son transfer Enes Eser
Bölgesel Amatör Lig'de sezonun ilk yarısını Gölhisarspor'da geçiren ve takımının önemli isimlerinden olan Enes Eser, devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor ile anlaşmaya vardı.Gölhisarspor forması ile ligin ilk...

Bölgesel Amatör Lig'de sezonun ilk yarısını Gölhisarspor'da geçiren ve takımının önemli isimlerinden olan Enes Eser, devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor ile anlaşmaya vardı.

Gölhisarspor forması ile ligin ilk devresinde çıktığı 12 maçta 3 gol kaydeden hücumcu orta saha, ilk yarının sonunda sosyal medya gruplarında ligin başarılı oyuncuları arasında gösterilmişti.

Bucak doğumlu olan ve Bucak Belediye Oğuzhanspor takımında futbola başlayan Enes Eser, yetenekleriyle önemli takımların radarına girdi. Oğuzhanspor'dan Antalyaspor altyapısına giden fakat daha sonra tekrar Bucak Belediye Oğuzhanspor'a dönen oyuncu, Denizlispor ile profesyonel kariyerine adım attı. Daha sonra Fethiyespor'a transfer olan Enes, TFF 1'nci lig'de 4 karşılaşmaya çıktıktan sonra tekrar Burdur'a dönerek amatör futbola devam etti.

Geçtiğimiz yıl Gölhisarspor'un Burdur Süper Amatör Lig'inde şampiyon olmasında büyük katkısı olan oyuncu, bu yılda Gölhisar'da mücadele etmesine rağmen kulüpte yaşanana sıkıntılardan dolayı takımdan ayrıldı.

Serik Belediyespor ile görüşen fakat anlaşma zemini oluşmayınca Sarayönü Belediyespor'u tercih eden Enes Eser, hafta içinde el sıkışarak yeşil siyahlı formayı giydi.

Teknik Direktör Niyazi Kart'ın şans vermesi durumunda oyuncunun Anamur Belediyespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna dahil olması bekleniyor. Bölgesel Amatör Lig'de 54 karşılaşmaya çıkan Enes Eser, toplamda 12 gole imza attı. Oyuncunun takıma dahil olmasıyla birlikte hücum hattında hamle şansı artacak.