Sarayönüspor’un rakibi Anamur Belediyespor

Sarayönüspor’un rakibi Anamur Belediyespor
Bölgesel Amatör Lig 7.grupta ilçemizi temsil eden Sarayönü Belediyespor, ligde 19.hafta mücadelesinde sahasında Anamur Belediyespor’u konuk edecek.

Sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan Mersin temsilcisi üst üste yaşadığı puan kayıpları sonucu yarışta havlu atarken, 18’nci hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Erdemli Belediyespor’u 2-0’la mağlup ederek moral depoladı.

Ligin ilk yarısında Anamur’un sahasında oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-2’lik skorla kazanarak temsilcimize ilk mağlubiyetini tattırırken, çıkan olaylar ise sporun ruhuna yakışmamıştı. Sarayönü Belediyespor’dan 2 futbolcuyu darp eden Anamur Belediyespor yöneticileri özür bile dilemeyerek herkesi şaşkına çevirmişti.

Temsilcimiz için sezonun en kritik haftalarına girilirken , Pazar günü sahasında oynayacağı müsabakada puan kaybına tahammülü kalmadı. Sarayönü İlçe Stadında oynanacak olan bu kritik müsabakanın başlama saati ve hakemleri önümüzde ki günlerde açıklanacak

MAÇ PROGRAMI: 10 Mart 2024 saat 14:00

Sarayönü Bld- Anamur Bld, Adana 5 Ocak- Akşehirspor, Karaman Gençlik- Niğde Bld, Erdemli Bld- Ömeranlıspor, Kapadokyaspor- Sarıçam, İmamoğlu Bld- Homurlu Bld, Mersin Camspor- Ceyhanspor