Sarayönü'nde "İşin Ehlinden Tecrübe Paylaşım" Programı düzenlendi

Sarayönü'nde "İşin Ehlinden Tecrübe Paylaşım" Programı düzenlendi
Sarayönü’nde Konya İl Tarım Müdürü Duran Seçen konuşmacı olarak katılımı ile Konya Tarımı, yürütülen projeler, destekleme ve hibeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi "İşin Ehlinden Tecrübe Paylaşım" programı, tarım sektörüne ilgi duyanlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Konya İl Tarım Müdürü Duran Seçen konuşmacı olarak katıldı ve Konya Tarımı, yürütülen projeler, destekleme ve hibeler hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yaptı.

duran-secen-il-tarim-muduru-program-6.jpg

Seçen, konuşmasında Konya'nın tarımsal potansiyeli ve gelecekteki projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Tarımın Konya ve ülke ekonomisi için önemine vurgu yaparak, tarımsal üretimin artırılması için yapılan çalışmaları anlattı. Ayrıca, çiftçilere yönelik sağlanan destekler ve hibeler hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Eğitim toplantısına Konya İl Tarım Müdürü Duran Seçen'in yanı sıra Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak, TÜGVA İl Başkanı Enes Halil Erdal, TÜGVA İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kurşuncu, Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, Sarayönü Yeşilay Başkanı Kadir Arslan, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, tarım sektöründeki gelişmelerden haberdar olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunarken, tecrübe paylaşımı ve bilgi alışverişi açısından da verimli geçti. Katılımcılar, etkinlik sonunda Seçen'e teşekkür ederek, tarım sektörüyle ilgili daha fazla etkinlik düzenlenmesi temennisinde bulundular.

Tarım konusunda oldukça verimli geçen bu program, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

duran-secen-il-tarim-muduru-program-1.jpg