Sarayönü’nde araç vize zamanı

Sarayönü’nde araç vize zamanı
Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirmek isteyen sürücüler için Nisan ayı muayene tarihleri belirlendi. Periyodik Araç Muayenesi, Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü, Yola Elverişlilik Muayenesi, Tadilat Sonrası Muayene, Zorunlu Muayene ve Trafik Tescil İşlemleri için gerekli tespitler, 24-25-26 Nisan tarihlerinde, Buğday Pazarı’nın yanında kurulacak olan muayene istasyonunda gerçekleştirilecek.

Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, araç sahiplerinin muayene için önceden randevu almaları gerektiğini belirtti. Karataş, vatandaşların www.tuvturk.com.tr adresinden randevu oluşturabileceklerini ifade etti.

Araçlarını muayene ettirmek isteyen vatandaşların zaman kaybetmeden işlemlerini tamamlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Karataş, gecikmeli muayene işlemleri için gecikme zammı uygulanacağını hatırlattı.

Sürücülerin, muayene öncesi araçlarında bulundurmaları gereken belgeler konusunda da uyarılarda bulunan Başkan Karataş, “Sürücülerimizin araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG varsa gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları zorunludur.” şeklinde konuştu.