Sarayönü zaferi doyasıya kutladı

Sarayönü zaferi doyasıya kutladı
Türkiye’nin 13’ncü Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerini Cumhur İttifakı Adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Sarayönü’nde Cumhur ittifakı seçmenleri kutlama yaptı.Seçim sonuçlarının...

Türkiye’nin 13’ncü Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerini Cumhur İttifakı Adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Sarayönü’nde Cumhur ittifakı seçmenleri kutlama yaptı.

Seçim sonuçlarının netleşmeye başladığı andan itibaren ellerinde Türk ve Ak Parti bayraklarıyla, Sarayönü Anadolu Meydanı ve Ladik Paşa Meydanında toplanan Sarayönülü vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Seçimi’ndeki tarihi başarısı ve seçim sonuçlarını doyasıya kutladı

Cumhurbaşkanlığı 2.nci Tur Seçimleri Sarayönü Kutlama

Cumhur İttifakı seçmeni, kutlamalar için Anadolu Meydanı'nda toplandı. Ellerinde Türk bayrağı ve parti flamaları bulunan vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu.

Buradaki kutlamalara katılarak vatandaşlara seslenen Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak "Vatandaşlarımız büyük bir teveccüh ile seçimini Cumhurbaşkanımızdan yana kullanmıştır. Bizlere düşen ise aynı şekilde kutlamayı da büyük bir dikkatle, nezaketle bizlere yakışır şekilde, barış ve huzur içinde, çevreye zarar vermeden herkesi kucaklayarak kutlamaktır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı 2.nci Tur Seçimleri Sarayönü Kutlama

'Bizlere yakışan teveccüh, vakur duruş”

Uzun uğraşlardan sonra kazanılan bu sonucun ülke ve millete hayırlı olmasını dileyen Başkan Solak, "Ne yaparlarsa yapsınlar, sonunda milli irade hakim oldu. Kutlu olsun. Seçimin bütün Türkiye'de, sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için gayret gösteren güvenlik güçlerimize ve tüm parti teşkilatına teşekkür ediyor, onları da kutluyoruz. Arkadaşlar, biz kazandık. Kendimizden emin bir şekilde kazandık. Bize yakışan vakur bir duruş. Milletimiz ferasetiyle ve şuuruyla büyük ve güçlü Türkiye'ye giden yolda istikrarı seçti. İstikrarın unsuru kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı, yaşasın ve var olsun. Büyük bir farkla desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı 2.nci Tur Seçimleri Sarayönü Kutlama

“Halkımız istikrardan yana'

Başkan Solak’ın ardından kürsüye gelen Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Av.Gamze Karacan, Ak Parti olarak zaferlere alışkın olduklarını belirterek, "Bizler 2 bin 500 yıllık bir milletin son halkasıyız. Bizim tarihimiz güçlü asil ve büyük. Biz bu zaferlere alışığız. Biz bazıları gibi 11 kere seçim kaybetmedik. Karşı taraftan medet uman teröristler vardı. Teröristler büyük bir beklenti içindeydi. Bu seçimden çok şey beklediler. Ancak sizin sayenizde bunu bulamadılar. Bütün Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılına girdik. Bundan sonra hep birlikte ülkemizin daha güvenli ve güzel olması için çalışmalarımızı çok daha büyük adımlarla yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin ve davamızın arkasında dimdik duran ilçemize selam olsun. Teşekkürler Sarayönü" dedi.

Cumhurbaşkanlığı 2.nci Tur Seçimleri Sarayönü Kutlama

Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, vatandaşlar uzun konvoylar oluşturarak ilçede zafer turu attı. Havai fişek gösterileri ile aydınlanan gecede, vatandaşlar müzikler eşliğinde halay çekti, zaferi doyasıya kadar kutladı

(İrem DEMİR)

Etiketler :