Sarayönü Kaymakamı hububat alımlarıyla ilgili bilgi aldı

Sarayönü Kaymakamı hububat alımlarıyla ilgili bilgi aldı
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, TMO Sarayönü Ajans Amirliğini ve Çeşmelisebil’deki hububat alım merkezini ziyaret etti.Göktaş ziyaretlerinde TMO Müdür Vekili Cumali Ertürk’ den devam eden hububat alım çalışmaları...

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, TMO Sarayönü Ajans Amirliğini ve Çeşmelisebil’deki hububat alım merkezini ziyaret etti.

Göktaş ziyaretlerinde TMO Müdür Vekili Cumali Ertürk’ den devam eden hububat alım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. TMO’nun sistemlerinde yaşanan kısa süreli aksaklıkların giderilmesi ile birlikte çalışmaların hızlandığını belirten Cumali Ertük’e çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Göktaş, daha sonra hububatlarını teslim etmek için TMO’ya gelen çiftçilerin taleplerini ve isteklerini dinledi.

Lütfullah Göktaş

Çiftçilere bereketli bir harman dönemi dileklerinde bulunan Kaymakam Göktaş, çiftçilerle görüşmesinin ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

Göktaş’a, Sarayönü İlçe Jandarma Komutan Vekili Ekrem Yılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak ve İlçe Tarım personelleri eşlik etti.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :