Sarayönü Belediyesi Mayıs ayı meclisi toplandı

Sarayönü Belediyesi Mayıs ayı meclisi toplandı
Sarayönü Belediye Meclisi Mayıs ayı gündemini görüşmek üzere Cuma günü Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Toplantı salonunda bir araya geldi.

Başkan Necati Koç’un öncülüğünde meclis üyelerinin tam katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda gündemde olan 4 konu görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesi çiftçi malları koruma vakfının yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi.

sarayonu-belediyesi-mayis-ayi-meclisi-toplandi-2.jpg

Ziraat Odası temsilcileri ve meclis üyelerinin oyları ile çiftçi malları koruma vakfı başkanlığının yönetimi için Yusuf Gözlü ve Reşat Tamalı listesini belirleyerek yarıştı. Sandıktan çıkan sonuca göre Yusuf Gözlü’nün listesi, mütevelli heyetine ise Mehmet Ali Özşahin’in listesi seçildi. Vakıf ilerleyen tarihlerde kendi arasında yapacağı seçimde başkanını belirleme kararı aldı.

Gündemin ikinci maddesinde 2023 yılı kesin hesap tablosu görüşüldü. 2023 yılının gelir ve gider tablosu meclis üyelerine izah edilirken, plan ve bütçe komisyonuna havalesi gerçekleştirildi. Havalenin ardından verilen 15 dakikalık aranın ardından plan ve bütçe komisyonu 2023 mali yılını onayladı.

sarayonu-belediyesi-mayis-ayi-meclisi-toplandi-1.jpg

Gündemin üçüncü maddesinde Doğu İstasyonu Mahallesi 269 ada 22 no'lu parselde bulunan 1800 m2’lik arazinin satışının gerçekleştirilmesi için encümene yetki verilmesine meclisin oy birliği ile karar verildi.

Gündemin son maddesinde ise Doğu İstasyonu Mahallesi 65 ada 13 no'lu parselde ( Koyuncu petrol)’de imar değişikliği yapılması için encümene yetki verilmesine meclisin oy birliği ile karar verildi