Sağlık-Sen Manavgat’ta 10 bin fidan dikecek

Sağlık-Sen Manavgat’ta 10 bin fidan dikecek
Sağlık-Sen Konya Şubesi; “Her üye 1 Fidan, Her fidan bir ormandır” sloğanıyla Manavgat’ta 10 bin fidan toprakla buluşturulacak.Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı olarak...

Sağlık-Sen Konya Şubesi; “Her üye 1 Fidan, Her fidan bir ormandır” sloğanıyla Manavgat’ta 10 bin fidan toprakla buluşturulacak.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı olarak “ Her üye 1 Fidan, Her Fidan bir ormandır” sloganıyla orman yangınlarında en çok etkilenen Antalya-Manavgat Bölgesine 10.000 fidan dikimi gerçekleştireceğiz. “dedi

Hep Birlikte, Yaşamı da, Umudu da yeniden yeşerteceğiz ve geleceğimize sahip çıkıyoruz diyen Memur-Sen konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Sağlık-Sen Konya Şubesinin Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri anlamlı bir kampanya imza atmak üzere “Her Üye 1 Fidan, Her Fidan 1 Ormandır” sloğanıyla Antalya-Manavgat bölgesine 10.000 fidan dikimi gerçekleştirecek.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay” Ülke genelinde vatan hainleri tarafından çıkarılan orman yangınları tüm vatansever vatandaşlarımızı ve biz sağlık çalışanlarını derinden üzmüştür. Her zaman devleti ve milletiyle birlikte ve yanında olan sağlık çalışanları olan Sağlık-Sen Konya Şubesi üyeleri, sendikamızın” Her Üye 1 Fidan, Her Fidan 1 Ormandır” sloğanıyla başlatmış olduğu fidan dikme kampanyasına tam destek vererek, yangınlardan en çok etkilenen Antalya-Manavgat Bölgesine üye sayımız olan 10.000 fidan dikeceğiz. Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak üyelerimize bu kampanyamıza tereddütsüz tam destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.

Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak bu anlamlı kampanyamız Ülke genelindeki sendikalar arasından bir ilk olacak. Diğer sendikalara ise örnek olacaktır.”dedi.