Ramazan Ayı esnafa bereket getirdi

Ramazan Ayı esnafa bereket getirdi
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sarayönü esnafı da bereketli bir döneme girdi. Bu süreçte özellikle iftar saatlerinde yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırlayan işletmeler, hizmet kalitesi ve zengin menüleriyle dikkat çekiyor.

Lider Lokantası'nın işletmecisi Kamber Şen, iftar vakitlerinde işletmelerinin tıklım tıklım dolu olduğunu belirterek, müşterilerine özel 3 çeşit yemek ile oluşturdukları menülerle hizmet verdiklerini dile getirdi.

Şen, menü fiyatlarının çeşitlerine göre 140 ila 220 lira arasında değiştiğini belirterek, iftarda müşterilerini rezervasyon alarak ağırladıklarını belirtti.

kamber-usta-ramazan-930-1.jpg

İftar menüleri dışında kendisine has ustalığı ile yaptığı tepsi kebabına da yoğun ilgi olduğunu belirten Şen, tepsi kebabını özel siparişle yaptıklarını, 4-6 kişilik seçenekleri ile müşterilerine sunduklarını belirtti. Şen, bu özel lezzeti denemek isteyenlerin önceden sipariş vermelerini tavsiye etti.

Ramazan ayının esnafa ve vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyen Şen, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

kamber-usta-ramazan-930-2.jpg