Pekyatırmacı, TYB'yi ağırladı

Pekyatırmacı, TYB'yi ağırladı
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ahmet Tarhan, Nuri Şimşekler, Fatma Tutak, Bekir Şahin, Ahmet Demirel, Ahmet Çaycı, Saffet Yurtsever ve Ümit Savaş Taşkesen yer aldı. Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı ve TYB Konya Şubesi Üyesi Ali Düz de ziyarette hazır bulundu.

Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Pekyatırmacı'ya yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi. Kültür ve edebiyat alanlarında yapılabilecek ortak projeler ve etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Pekyatırmacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, edebiyat ve kültürel faaliyetlerin Selçuklu ilçesinde daha da gelişmesi için işbirliği ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. TYB Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu Belediyesi'nin kültürel faaliyetlere verdiği destek ve ilgiden övgüyle bahsederek, şehirdeki edebiyat ve sanatın canlanması için ortak çalışmaların önemine vurgu yaptılar.

Ziyaret, karşılıklı hoşgörü ve işbirliği mesajlarıyla son buldu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetimi, kültürel alanda gelecekte yapılacak ortak projeleri ve etkinlikleri planlama ve hayata geçirme konusunda karşılıklı olarak istekli olduklarını belirttiler.

Kaynak:HABER MERKEZİ