Öğrencilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu

Öğrencilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi ve Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin iş birliği ile açılan üniversite sınavına hazırlık kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesinde hafta içi her gün son zilin çalması ile başlayan kursta öğrenciler günde 3 saat branş öğretmenleri ile etüt yaparak sınava hazırlanıyor.

Kursta okulun öğretmenleri dışında Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen Edebiyat branşında Adem Sungur ve Çiçek Çetin, İngilizce branşında ise Fatima Varol öğrencilere hem rehberlik hizmeti veriyor, hem de konu tekrarlarını gerçekleştirerek soru çözümlerine katkıda bulunuyor.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yavuz kursun oldukça verimli geçtiğini dile getirerek, "Üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin desteklenmesi büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla, Halk Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak üniversite sınavına hazırlık kursu düzenledik. Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmayı ve onları daha iyi bir geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz."

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Bozkurt ise, öğrencilerin başarılarının desteklenmesi için tüm imkanları ile yanlarında olduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin üniversite sınavına hazırlık sürecinde yanlarında olmak ve destek vermek bizim için büyük bir mutluluktur. Bu kurs aracılığıyla öğrencilerimize rehberlik hizmeti sunarak sınav kaygılarını azaltmayı ve başarılı olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin başarılı bir geleceğe adım atmalarında bizim de katkımızın olmasını umuyoruz" ifadelerini kullandı.