Müzik ruhun gıdası deyip dernek kurdular

Müzik ruhun gıdası deyip dernek kurdular
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, müzik severler bir araya gelerek Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği icra topluluğu, faaliyetlerine dernek olarak devam edecek.

Dernek başkanı Ebubekir Özdemir, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İlçemizde Türk müziğine gönül vermiş katılımcılarımızla Koro şefimiz Sayın Mutlu Korkmaz yönetiminde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleri icra edilmişti.

Söz konusu çalışmalar kapsamında topluluğumuz Beyşehir’de ve çevre ilçelerde birçok başarılı konsere imza attı.Bundan sonraki süreçte de Anadolu’nun parlayan yıldızı olan Beyşehir ilçemizi Türk müziği alanında daha etkin bir şekilde temsil etmek amacıyla dernekleşecek faaliyetlerimizi daha kurumsal temellerde hayata geçireceğiz.”

Özdemir, şöyle devam etti:

“Müzik çalışmalarımız aynı zamanda sosyal medya hesaplarımız üzerinden facebook’ta ‘Beyşehir Türk Müziği Derneği”, instagramda ise ‘Beyşehir Türk Müziği’ sayfalarından takip edilebilecektir. Bu vesile ile sanata ve sanatsal faaliyetlere önem veren ilçemizin güzide basın mensuplarına, bugüne kadar ki çalışmalarda müzik topluluğunu bugünlere taşıyan Şef Mutlu Korkmaz’a, yönetim kuruluna, dernek üyelerimize ve tüm müzikseverlere teşekkür ederim.”