Muhtarlardan başkan adaylarına ziyaret

Muhtarlardan başkan adaylarına ziyaret
Sarayönü Muhtarlarından Belediye başkan adaylarını tek tek ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletti.

muhtarlardan-baskanlara-ziyaret-5.jpg

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan ve beraberindeki muhtarlarla birlikte 31 Mart yerel seçimleri için Sarayönü belediye başkanlığına aday olan 6 başkan adayını ziyaret edip iyi niyet temennilerini ilettiler.

muhtarlardan-baskanlara-ziyaret-2.jpg

Sarayönü Belediye Başkan Adaylarımız: Sarayönü Ak Parti Belediye Başkanı Ve Adayı Nafiz Solak, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Necati Koç, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Mahpeyker Feryal Kaçça, Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Güllale Köz’ü seçim bürolarında ziyaret eden Sarayönü Mahalle Muhtarlarımız başkan adaylarına başarılar dilediler.

muhtarlardan-baskanlara-ziyaret-6.jpg

muhtarlardan-baskanlara-ziyaret-3.jpg

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan; “31 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday olanları ziyaret edip hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Ziyaretlerimizde bütün başkan adaylarımızla mahallelerimiz için fikir alış verişinde bulunuldu. Hepsinin ilçemiz için güzel düşünceleri var. Hepsine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Mevlam ilçemiz için hakkında hayırlısı olana nasip etsin inşallah” dedi.

muhtarlardan-baskanlara-ziyaret-4.jpg