Müftülük hafızlık zümre seminerlerine devam ediyor

Müftülük hafızlık zümre seminerlerine devam ediyor
Konya İl Müftülüğü il merkezi ve ilçelerde hafızlık zümre toplantıları ve seminerlerine ara vermeden devam ediyor. Müftülük programları kapsamında Akşehir Fatih Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda zümre toplantısı yapıldı.

Konya İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin akabinde Akşehir Fatih Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda zümre toplantısı gerçekleştirildi.

Uysal’ın başkanlığında yapılan toplantıda Akşehir İlçe Müftülüğü'ne bağlı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında eğitim faaliyetleri ile ilgili tecrübe paylaşımında bulunuldu.

muftuluk-hafizlik-zumre-seminerlerine-devam-ediyor-2.jpg

Kur’an Kursu’nda zümre toplantısında ilçede karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri üzerinde istişare etmek ve yapılması planlanan projeler ve etkinlikleri planlamak, eğitim ve öğretim ortamının iyileştirilmesi için gerekli tedbirleri almak ve hafızlık eğitiminin niteliğini artırmak amacıyla katılımcıların görüşü ve önerileri alındı.

Toplantı sonrasında İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, kurs öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti ve derslerinde başarılar diledi.