MasterChef All Star’ın kaybedeni kim oldu? Danilo şefin tabağı ile elendi!

MasterChef All Star’ın kaybedeni kim oldu? Danilo şefin tabağı ile elendi!
TV8 ekranlarında milyonları ekranlara kilitleyen MasterChef All Star’da dün akşam haftanın eleme gecesi gerçekleşti. Eleme potasına giren adaylar şeflerin verdiği malzemelerle eleme potasından çıkmak için ter döktü. Peki, ele gecesinde MasterChef All Star’a veda etti? İşte ayrıntılar…

Milyonların merakla takip ettiği ve Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star’da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Yarışmada yapılan tadım, o yarışmacıyı mücadele dışı bıraktı.

1.jpg

Yarışmada kıyasıya mücadele eden yarışmacılar şeflerin verdiği malzemelerle farklı tabaklar çıkarmaya çalıştı. Eleme potasına kalan isimler Tolga, Dilara, Barış, Alican, Cemre, Batuhan, Esra oldu. Şefler yarışmacılardan ilk turda nar ve Brüksel lahanası ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi.

2.jpg

Bu malzemelerle en başarılı tabağı çıkaran üç kişi eleme potasından çıkarak MasterChef’e devam etme hakkı kazandı. Son dörde kalan isim ise Batuhan, Esra, Barış ve Tolga oldu.

3.jpg

İkinci turda yarışan yarışmacılardan Danilo şefin tabağı olan Tournedos Rossini yapmaları istendi. Buna göre en başarısız isim MasterChef All Star’daki hayallerine veda etti.

4.jpg

TOURNEDOS ROSSİNİ İLE MASTERCHEF ALL STAR'A VEDA ETTİ
MasterChef All Star'da dün akşam yaşanan eleme gecesinde son dörde kalan yarışmacılar Batuhan, Tolga, Barış ve Esra’dan ‘Tournedos Rossini’ tabağı yapmaları istendi.

5.jpg

Batuhan ve Tolga, Danilo şefin tabağına en yakın isimler olarak MasterChef’te bir sonraki haftaya geçti. Eleme gecesinde son ikiye kalan isimler ise Barış ve Esra oldu.

6.jpg

MasterChef All Star Türkiye'ye veda eden isim Barış oldu.

7.jpg