Maç sonu ortalık karıştı

Maç sonu ortalık karıştı
Geçtiğimiz haftasonu oynanan Bal Ligi 7. Grup mücadelesinde Sarayönü Belediyespor- Anamur Belediyespor karşılaşmasının bitiş düdüğü ile hakemin etrafını saran Sarayönü Belediyespor’lu futbolculara konuk ekibin futbolcuları müdahale edince saha bir anda karıştı.

Anamur Belediyespor kalecisi Burak maçta yaptıkları şovmence hareketlerine bitiş düdüğü ile devam ettirince futbolcular arasında gerilim tavan yaptı ve arbede yaşandı. Olaylar teknik heyetlerin araya girmesi ile son bulurken, Anamur Belediyespor’lu futbolcuların soyunma odasına giderken tribünlere küfür etmesi ile yeniden alevlendi.

mac-sonu-saha-karisti-2.jpg

Tribünler futbolculara karşılık vererek saldırmaya çalışınca çevik kuvvet araya girdi. Taraftarlar ile emniyet güçleri arasında başlayan tartışma fiziki müdahaleye gitti. Olaylar bir türlü yatıştırılamazken, emniyet güçleri biber gazı ile taraftarları püskürtmeye çalıştı.

Tartışma koridorlarda da devam ederken, taraftar grubundan isimleri götürmeye çalışan emniyet güçlerine Başkan Nafiz Solak ve Milletvekili Latif Selvi müdahale etti. Emniyet güçleri ve taraftarlar ile konuşan Başkan Solak, olayların yatışmasını sağlarken, ortaya çıkan görüntüler sporun ruhuna yakışmadı