Ladik'te Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Ladik'te Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı
Sarayönü Ladik Mahallesinde Kadir Gecesi dolayısıyla Yayla Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif'e dokunan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Müslümanlar bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni huşu ile kutladı. Bu mübarek gecede Ladik Yayla Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.
Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif'e dokunan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Yayla Camii imamı Sakal-ı Şerif'in ilçede sadece bu camide bulunduğunu belirterek, 40 kat bez içerisinde sarılı olduğunu belirterek; "Her yıl Ramazanda, özellikle de Kadir Gecesi'nde ve ramazanın son gününde Sakal-ı Şerif'i salavatlar eşliğinde vatandaşlarımızın ziyaretine açıyoruz. Vatandaşlarımız, bu anlamlı ve bin aydan daha hayırlı günde Sakal-ı Şerif'e dokunmanın heyecanını yaşıyor. Ziyaret sonunda Sakal-ı Şerif'i yine salavatlar eşliğinde kapatıyoruz.

Bugün еttiğimiz hеr duа, dеrdimizе dеvа, hаstаlаrimizа şifа gönüllеrimizе huzur gеçmişlеrimizе rаhmеt, еvimizе bеrеkеt gеtirsin.

11 Ayın Sultanı Ramazana Vedalar Ediyoruz Az Zaman Kaldı Rabbim Tekrar Bizleri Bu Aylara vesile olmamızı cenabı Allah'tan Niyaz Ediyorum. Bu dünyadan ebediyete intikal eden sevdiklerimize rahmet diliyoruz mekanları cennet olsun inşallah. Kadir Gecemiz mübarek olsun" dedi