“Kulu’yu sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız”

“Kulu’yu sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız”
Seçim çalışmalarına Kulu’da devam eden CHP Konya yönetimi iddialı konuştu. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Hemşerilerimizin desteğiyle Kulu’yu Sosyal Demokrat Halkçı Belediye anlayışımızla tanıştıracağız. Kulu’yu daha modern ve kalkınmış bir yapıya getireceğiz” dedi.

CHP Konya İl Başkanlığı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. CHP İl yönetimi, Kulu’da Belediye Başkan Adayı Özlem Demir’e esnaf ziyaretleriyle destek istedi.

CHP’nin Kulu’daki seçim çalışmasına CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri, Kulu İlçe Başkanı Suat Kılıçkaya, belediye Başkan adayı Özlem Demir katıldı. Esnaflarla tek tek görüşen CHP’li heyet, ilçeye yapılacak proje ve yatırımları anlattı.

CHP Konya Başkanı Bekir Yaman, yerel seçimlerde Kulu’da iddialı olduklarını belirterek, “Kulu ilçemizde Belediye Başkan adayımızla birlikte yaptığımız alan çalışmasında Kulu’lu hemşerilerimizin ilgisi bizleri memnun etti. Konya’da birçok ilçede iddialı olduğumuz gibi Kulu’da belediye başkan adayımızla iddialıyız.

Hemşerilerimizin desteğiyle Kulu’yu Sosyal Demokrat Halkçı Belediye anlayışımızla tanıştıracağız. Kulu’yu daha modern ve kalkınmış bir yapıya getireceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte belediyemiz yönetileceği gibi, yapılacak hizmetler ve projelerde hemşerilerimizin talepleri öncelikli olacaktır. Kulu’lu hemşerilerimizden destek beklerken, yakın ilgilerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

“RANT İÇİN DEĞİL HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
CHP Kulu Belediye Başkan Adayı Özlem Demir de “İşimiz gücümüz Kulu olacak” diyerek, sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışı ile yapacakları hizmetleri ve hayata geçirecekleri projeleri vatandaşlarla birlikte gerçekleştireceklerini kaydetti.

Demir, “Kulu’yu birlikte yöneteceğiz. Belediyenin kaynaklarını rantta ve ayrıcalıklı gruplara değil, vatandaşa hizmetine sunacağız. Kulu’lu vatandaşlarımızın mutluluğunu her şeyin üstünde tutarak, Kulu’yu daha yaşanır ve modern bir yapıya kavuşturacağız. Bütün bunları yapabilmek için Kulu’lu vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.