Konyaspor Trabzonspor'u elinden kaçırdı: 2-2

Konyaspor Trabzonspor'u elinden kaçırdı: 2-2
Konyaspor, baştan sona üstün oynadığı, 31 şutta 10 isabet sağladığı ve birçok net gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta Trabzonspor’u elinden kaçırdı. Çekiçi’nin şık golleriyle 2-1 öne geçen Anadolu Kartalı, Amir’in...

Konyaspor, baştan sona üstün oynadığı, 31 şutta 10 isabet sağladığı ve birçok net gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta Trabzonspor’u elinden kaçırdı. Çekiçi’nin şık golleriyle 2-1 öne geçen Anadolu Kartalı, Amir’in kendi kalesine attığı şanssız golle 3 puandan oldu.

Konyaspor, müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta Trabzonspor’u elinden kaçırdı. Maçın ilk dakikasında kalesinde golü gören yeşil-beyazlılar, 8’de Trabzon’un 10 kişi kalmasıyla sazı eline alarak 20’de Çekiçi’nin şık golüyle beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya yine Çekiçi’nin golüyle başlayan Anadolu Kartalı, 76’da futbol sahalarında ender görünen bir gol yedi. Ahmet’in kafayla uzaklaştırmak istediği top Amir yüzüne çarptı ve top filelerle buluştu. Bu dakikadan sonra Rahmanovic ile 3 net pozisyondan yararlanamayan yeşil-beyazlılar, bu şanssız golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve 3 puanı kaçıran taraf oldu. Anadolu Kartalı maçta 31 şut çekerken 10 isabet sağladı. Yeşil-beyazlıların ilk yarıda Serdar ile bir topu direkten dönerken, birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Trabzonspor kalecisi Uğurcan ise 8 kurtarışla en çok gole engel olduğu maçını oynadı. 90 dakika sonunda Konyasporlu taraftarlar, futbolcuları tribünlere çağırırken alkışlarla moral verdi. Bu sonuçla temsilcimiz namağlup unvanını korurken, 6. haftayı 12 puanla tamamladı.