Konyaspor, hazırlık maçında Alanyaspor'u 3-1 yendi

Konyaspor, hazırlık maçında Alanyaspor'u 3-1 yendi
Hafta sonu start alacak Süper Lig’deki temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, dün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak lig atmosferi öncesi moral buldu. Maçta yeni transfer M'Poku’da golle...

Hafta sonu start alacak Süper Lig’deki temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, dün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak lig atmosferi öncesi moral buldu. Maçta yeni transfer M'Poku’da golle tanışmış oldu.

Cuma günü oynanacak karşılaşma ile başlayacak Süper Lig öncesi son hazırlık maçını dün Alanyaspor ile deplasmanda oynayan yeşil beyazlı temsilcimiz karşılaşmayı Sokol Cikalleshi, Paul-Jose M'Poku ve Nejc Skubic’in golleri ile 3-1 kazanarak lig öncesi moral depolamış oldu.

Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan ve geliri yangın bölgelerinde zarar görenler için bağışlanacak olan karşılaşmaya kontrollü başlayan temsilcimiz Konyaspor, 13. Dakikada gelişen pozisyonda Sokol Cikalleshi’nin golü ile durumu 1-0 yaptı. Gol sonrası oyun hâkimiyetini eline geçirmeye çalışan ev sahibi takımın hatalarını iyi değerlendiren yeşil beyazlı temsilcimiz bu kez 38.’ci dakikada oluşan pozisyonda yeni transfer Paul-Jose M'Poku’nun golü ile maçı 2-0 getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca hazırlık maçının ilk devresi 2-0 Konyaspor’un üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

Alanya’da ilk yarıyı 2-0 önde kapatan temsilcimiz Konyaspor ikinci yarıya moralli ve kontrollü başladı. İlk yarıdaki koordine futbolu sahaya yansıtmaya devam eden yeşil beyazlılar, bu kez 54.’cü dakikada Nejc Skubic’in golü ile durumu 3-0’a taşıdı. İlerleyen dakikalarda gelişen pozisyonlarda iki takımda dengeli oyun sergiledi ancak 84. Dakikada penaltı kazanan Konyaspor’da penaltıyı kullanan Serdar’ın atışında Alanya kalecisi Serkan Kırıntılı gole izin vermedi. Bu pozisyondan sonra gelişen atakta 89.’cu dakikada Oğuz Aydın, Alanya’nın tek golünü atarak durumu 3-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve hazırlık maçını temsilcimiz Konyaspor 3-1 kazanarak kamp süresi de dahil oynadığı 3.’ü maçını da kazanmış oldu.