Konya Şeker’den üreticiye destek

Konya Şeker’den üreticiye destek
Konya Şeker çiftçilerin mağdur olmaması için 74 bin tonluk silolarını TMO’ya tahsis etti.Konya Şeker’den yapılan açıklamada, üreticilerin ürünlerini vaktinde ve değerinde satabilmeleri için Konya Şeker ve bağlı üretim...

Konya Şeker çiftçilerin mağdur olmaması için 74 bin tonluk silolarını TMO’ya tahsis etti.

Konya Şeker’den yapılan açıklamada, üreticilerin ürünlerini vaktinde ve değerinde satabilmeleri için Konya Şeker ve bağlı üretim tesislerindeki silo kapasitelerinin Toprak Mahsulleri Ofisi’ne tahsis edildiği ifade edildi.

Konya Şeker’den paylaşılan bilgilendirme şu şekilde: “Üreticilerimizin hububat harman dönemi arpa hasadı ile başladı. Bölge çiftçimizin mağdur olmaması, ürünlerini vaktinde ve değerinde satması için Konya Şeker ve bağlı üretim tesislerimizdeki ihtiyaç fazlası silo kapasitelerimizi Toprak Mahsulleri Ofisine tahsis ettik.

Bu çerçevede Çumra yem fabrikası ve lisanslı depomuzda 19 bin ton, İsmil lisanslı depomuzda 5 bin ton, Altınekin tesislerimizde 50 bin ton olmak üzere toplamda 74 bin tonluk silolarımızı TMO'nun ürün alımı için 26 Haziran Pazartesi günü itibariyle açmış olduk. Çiftçilerimizin hayırlı bereketli bir hasat dönemi geçirmesini dileriz.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :