Koçaş: ”Seçmeni kandırmaktan vazgeçin”

Koçaş: ”Seçmeni kandırmaktan vazgeçin”
Sarayönü ilçesindeki seçim atmosferi giderek hareketlenirken, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş, mevcut belediye başkanı ve başkan adayını sert bir dille eleştirdi. Koçaş, seçmenlerin aynı vaatleri yıllardır dinlemekten bıktığını ve artık somut adımların atılmasını beklediğini belirtti.

Bağımsız belediye başkan adayı olan Hasan Koçaş, ilçenin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yıllardır devam eden vaatlerin yerine getirilmemesinden ve sorunların çözüme kavuşturulamamasından şikayetçi oldu.

Vatandaşların aradan geçen 10 yıllık süreçte aynı vaatleri ve gerçekleşmeyen projeleri dinlediğini belirten Koçaş: ”10 yıllık süreçte vaat edilen hemen hemen hiçbir proje yerine getirilemedi. Sarayönü- Ladik arası çift şerit yoldan, yeni otogara, Arasta Sarayönü’nden OSB’ye kadar birçok seçim vaadi ve projeler hep askıda kaldı. Şimdi mevcut başkan 3.kez aynı vaatleri yerine getirmemek için seçmenden destek istiyor. Ama vatandaşımızın karnı artık bu vaatlere doydu. Kayıören köyü seçime gitmeme kararı aldı. Karatepe köyünün suları bulanık, temiz su çalışmaları bile gerçekleştirilmedi.

Vatandaşlarımızın beklentilerini de, taleplerini de yıllardır yaptığımız saha çalışmaları ile yerinde tespit ederek, nokta atışı çözümlerimiz ile geliyoruz.

İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için el ele, gönül gönüle vererek, kimsenin işine yaramayacak ve gerçekleşmeyecek projelerle değil, tam olarak ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan projelerimizle birlikte geliyoruz.

Ve ilçemize dışarıdan gelen bir ekip değiliz. Yıllardır burada ekmeğini kazanan, burada doğup büyüyen ve vatandaşlarımızla zaten iç içe olan bir başkan adayı ve yönetim kurulu kadrosuna sahibiz. Seçmenleri kandırmaktan vazgeçsinler, değişimin kaçınılmaz olduğunun herkes farkında ve Pazar günü Allah’ın izniyle ilçemizde yeni bir dönem başlayacak” şeklinde konuştu