Koçaş, kadınlara karanfil verdi, asker uğurladı

Koçaş,  kadınlara karanfil verdi, asker uğurladı
31 Mart yerel seçimlerine 3 haftalık süre kala Belediye başkan adaylarının sosyal faaliyetleri de devam ediyor.

Seçimlere sayılı günler kala 31 Mart yerel seçimleri için Belediye Başkan adayları da günün her anını farklı etkinliklerle geçiriyor. Vatandaşlarla sürekli temas halinde olan başkan adayları bir taraftan projelerini kamuoyu ile paylaşırken, diğer taraftan katıldıkları sosyal etkinliklerle özel günlerde vatandaşlarla bir araya gelip gönül almaya çalışıyor.

Sarayönü Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cuma ilçe merkezi, Pazar yeri ve hastane ziyaretlerinde karşılaştığı bayanlara karanfil takdim edip Kadınlar Günü’nü kutladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen etkinlikte Hasan Koçaş; “Hayatımıza anlam katan kadınlarımız, 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.” Mesajı verdi.

Peygamber ocağına Askerler uğurlandı

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş Cuma günü akşamı ise asker uğurlama programına katıldı.

Koçaş, Sarayönü’nden vatani görevine gidecek olan Kadir Köstekli ve Ahmet Taş’ın askere uğurlanma töreninde kınalı kuzulara hayırlı teskereler dileyip; “Kardeşlerimizi peygamber ocağına uğurladık. Gülerek gidip, gülerek gelmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Allah kavuştursun.” dedi