Koçaş; “Birlikte başaracağız”

Koçaş; “Birlikte başaracağız”
31 Mart Yerel seçimlerine 1 aydan daha az bir süre kala Belediye Başkan adayları kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ilçe merkezinde resmi kurum ziyaretleri de gerçekleştirip destek istiyor.

Sarayönü Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Hasan Koçaş, bu hafta resim kurum ziyaretlerine devam etti. Sarayönü Devlet Hastanesi personeli ve yatan hastaları ziyaret eden Koçaş, hasta olanlara acil şifalar dilerken hastane personelin de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

hasan-kocas-hastane-ziyaret-2.jpg

Ziyaretlerinin ardından gazetemize açıklama bulunan bağımsız aday Hasan Koçaş;

“Değerli hemşerilerimin desteğiyle daha yaşanabilir bir Sarayönü inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçların ve yapılması gerekenleri biliyorum. Sorunlara çözüm bulacak ve ilçemizi huzura kavuşturacak projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Birlikte çalışarak 26 mahallemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız.” gedi.

Göreve gelmesi durumunda belirli periyotlarla sürekli olarak mahallelerde istişare toplantıları düzenleyeceklerini kaydeden Koçaş, şunları söyledi: "Hemşerilerimizin yeterli hizmet almaları için tüm mahallelerde taleplere göre ayda bir veya iki ayda bir kere olmak üzere istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Mahallenin eksiklerini, yapılması gerekeni, yapılması mantıklı olan ne varsa talep ve değerlendirmeye alacağız. Yapılan hizmetleri yerinde tetkik edileceğiz. Yapılanın da yapılamayanın da hesabını hep beraber hemşerilerimize tek tek vereceğiz. Biz bu kutsal görevde sorumluluklarımızı biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Benim söz verip de yapmadığım bir iş olursa, bu görevde bir dakika durmam."