Karakeçili ve Köseci yollar ayrıldı

Karakeçili ve Köseci yollar ayrıldı
Sarayönü Belediyespor’da devre arası dönemde ikinci yarının kadrosunu şekillendirme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında mevcut kadroda yolların ayrıldığı oyuncular da netleşmeye başladı. Yönetim ve teknik...

Sarayönü Belediyespor’da devre arası dönemde ikinci yarının kadrosunu şekillendirme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında mevcut kadroda yolların ayrıldığı oyuncular da netleşmeye başladı. Yönetim ve teknik heyetin aldığı kararla savunma oyuncusu Mehmet Karakeçili ve kaleci Mustafa Köseci ile yollar ayrıldı. Köseci ve Karakeçili ile yolların ayrılma nedeninin oyuncuların performansında görülen yetersizlik ve uyum problemi olduğu öğrenildi.

Sarayönü Belediyespor’un son karşılaşmalarına kaptan olarak çıkan Mehmet Karakeçili, özellikle iç sahada oynanan son karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla çok eleştirilmişti. Sezona iyi başlayan eb gol yeme ortalaması en düşük kalecilerden biri olan Mustafa Köseci ise bozulan performansı neticesinde 18 gol gördü.

Takımdan gönderilen bu iki oyuncunun yerine transfer çalışmalarına başlanıldı. Kaleci Mustafa Köseci’nin yerine Gökhan Köksal, Mehmet Karakeçili’nin yerine ise Aytaç Solunoğlu’nun transfer edilmesi planlanırken görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Salih te takıma veda etti

Sarayönü Belediyespor’un kanat oyuncularından Salih Yurt, aldığı kararla devre arası dönemde takımdan ayrıldı. Ailesinin sağlık problemlerini öne sürerek takımdan ayrılma isteğini yönetim ve teknik heyete sunan Salih Yurt ile karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrıldı. Sezon başladıktan sonra takıma katılan Salih Yurt, ilk haftaları yedek kulübesinde geçirmesinin ardından yeşil siyahlı forma ile 11 karşılaşmaya çıktı. Bir gol atıp, gördüğü bir kırmızı kartla Sarayönü Belediyespor performansını tamamlayan tecrübeli kanat oyuncundan boşalan mevki için transfer çalışmaları başlatıldı.