İttifak adayı Mehmet Karlı

İttifak adayı Mehmet Karlı
İyi Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı ile CHP Sarayönü İlçe Teşkilatı'nın 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı Mehmet Karlı oldu. Millet İttifakı'nın uygulanacağı Sarayönü'nde çatı adayının tanıtım toplantısı...

İyi Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı ile CHP Sarayönü İlçe Teşkilatı'nın 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı Mehmet Karlı oldu. Millet İttifakı'nın uygulanacağı Sarayönü'nde çatı adayının tanıtım toplantısı Cumartesi günü İyi Parti İlçe Teşkilatı'nda, CHP'lilerin katılımı iler gerçekleştirildi. Millet İttifakı'nın Başkan adayı Mehmet Karlı, yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz için yaşam kalitesi yüksek bir Sarayönü oluşturmak için yola çıktık. Bu hizmete talibiz ve bizde varız. Her alanda her kesimi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı ile belediyeyi yöneteceğiz." sözlerine yer verdi. CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ise "ilçemize uzun yıllar büyük katkılar sağlayan, projeleri ve tecrübeleriyle ilçemize değer katan Mehmet Karlı kardeşimizi, CHP İlçe Teşkilatı olarak destekleyeceğiz." dedi.

Sarayönü'nde Millet İttifakı'nın aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İyi Parti ve CHP'nin belediye başkanlığı için ittifak adayı İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Karlı oldu. Millet İttifakı'nın aday tanıtım toplantısı İyi Parti İlçe Teşkilatı'nda oldu. Aday tanıtım toplantısına CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ve yönetimi de katıldı.

İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı, yaptığı açıklamada, "Yerel seçimler, adayların projeleriyle, liyakatlarıyla, ekipleriyle, dürüstlükleriyle sınandığı bir yarıştır. Öncelikle şunu belirteyim ki; ilçemize dair projelerimiz, halkın gerçek sorunlarından uzak konular üzerine kurgulanmamıştır. İnsana, ahlaklı nesillere, temiz ve yaşanılabilir bir Sarayönü'ne yönelik projelerdir. Bizler İYİ Belediyeciliğin öncüleri olacağız, Sarayönü'nü şeffaf, adil bir yönetime kavuşturacağız, günü kurtarmak için değil geleceğimiz için çalışacağız." dedi.

Hizmete talibiz, bizde varız

Bu yarışta başarıya ulaştıracak her yolu mubah görmedikleri için işlerinin kolay olmadığını vurgulayan Karlı, "Kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız. Müjdeleyeceğiz, nefret ettirmeyeceğiz. İyi geçinip ihtilafa düşmeyeceğiz. Bugün burada bulanarak bizleri yalnız bırakmayan, burada olmasa da gönülleri bizde olan tüm cesur hemşerilerime teşekkür ediyorum. Geleceğimiz için yaşam kalitesi yüksek bir Sarayönü oluşturmak için yola çıktık. Bu hizmete talibiz ve bizde varız. Her alanda her kesimi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı ile belediyeyi yöneteceğiz." şeklinde konuştu.

Sonuna kadar destekleyeceğiz

CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlçemize uzun yıllar büyük katkılar sağlayan, projeleri ve tecrübeleriyle ilçemize değer katan Mehmet Karlı kardeşimizi, CHP İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar destekleyeceğiz. Millet İttifakının böylesine güzel insanları ile birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu ittifak güzel bir netice ile Sarayönü'ne hizmet edebilecek bir konumda olacak. Bundan sonraki süreçte parti ayırmaksızın Millet İttifakının adayının arkasında elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bizler Atatürk’ün dediği gibi kimsenin düşmanı değiliz; insanlığa düşman olana düşmanız."

Bizim ittifakımız alkışlanır

Millet İttifakı'nın koşuluz şekilde yürütüleceğini vurgulayan Yeşilkaya, "Ak Partililerin arasında çok ciddi bir gerilim var. Bu hizmet etme yarışıysa saygı duyarım ama bunların hepsi zamanında çeşitli görevlerde yer almış ve birbirlerinden memnun olmayan insanlar. Birbirilerine düşmüş siyasi partinin karşısında farklı görüşlere sahip iki parti bir araya gelmiş. Bu sadece alkışlanır. Hiçbir arkadaşımın Millet İttifakının karşısında olan söz ve söylemlerde bulunmasını istemiyorum. Bizler dürüst insanlarız. Biz söz verdiysek bunu koşulsuz şekilde yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Karlı kimdir?

Sarayönü’nde 1962 yılında dünyaya gelen Mehmet Karlı, ilk ve ortaokul eğitiminin ardından Konuklar Tarım Meslek Lisesini okudu. Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan Karlı, ayrıca Açık Öğretim Fakültesi’nden İktisat bölümünü bitirdi. 1980 yılında Ziraat Teknisyeni memurluk hayatına başlayan Karlı, Çorum, Niğde ve Konya’nın bazı ilçelerinde görev yaptı. 1993’ten itibaren Teknik Eleman olarak Sarayönü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde göreve başlayan Mehmet Karlı, 1997’den itibaren İlçe Müdürlüğüne atandı. Karlı, 2015 yılında emekli oldu. 18 yıla yakın Tema ilçe temsilcisi olarak da görev yapan Karlı, siyasete atıldıktan sonra Tema’daki görevinden ayrıldı. Mehmet Karlı, evli ve bir çocuk babası.