İlk zorlu deplasman

İlk zorlu deplasman
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta sezonun 5'nci haftasında Antalya temsilcilerinden Manavgat Belediyespor'a konuk olacak. Grupta şampiyonluk hedefi olan takımlardan biri ile deplasmanda karşılaşacak...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta sezonun 5'nci haftasında Antalya temsilcilerinden Manavgat Belediyespor'a konuk olacak. Grupta şampiyonluk hedefi olan takımlardan biri ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil siyahlıların, zorlu mücadeleden puan veya puanlar çıkarması ümit ediliyor.

Ligin 4'ncü haftasında evinde oynadığı karşılaşmada Akşehirspor'a 2 puan kaptıran Sarayönü Belediyespor, bu hafta grubun iddialı takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma pazar günü saat 15:00'te Manavgat Atatürk stadyumunda oynanacak.

Grupta zirve mücadelesini sürdürmek isteyen Sarayönü Belediyespor'un, deplasmandan puan veya puanlarla dönmesi gerekiyor. Zorlu karşılaşma öncesi bugün yeniden topbaşı yapan Sarayönü Belediyespor, hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek. Kırmızı kart cezalısı olan Alper Erkoç ve Akşehirspor karşılaşmasında sakatlığı tekrardan nükseden Aytaç Solumoğlu'ndan eksik olarak Manavgat Belediyespor karşısına çıkacak olan temsilcimizin, geçtiğimiz haftalardan farklı olarak istekli, hırslı ve mücadeleci bir oyun oynaması ümit ediliyor.

Öte yandan lige mağlubiyetle başlamasına rağmen daha sonra üçte üç yaparak ivme kazanan Manavgat Belediyespor, kendi evinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Önemli oyunculardan kurulu bir takım olan Manavgat Belediyespor'da forvet bölgesinde görev alan Hakan Doğan ve daha önce Sarayönü Belediyespor'da da oynayan Sergei Alain Abaka dikkat çekiyor.

Dördüncü haftanın ardından 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 9 puan elde eden Manavgat Belediyespor, puan cetvelinin 3'ncü sırasında yer alıyor. 9 kez rakip fileleri havalandıran Antalya temsilcisi, kalesinde sadece 2 gol gördü. Son üç karşılaşmada gol yemeyen Manavgat Belediyespor'un savunma anlamında Sarayönü Belediyespor'u zorlayacağı tahmin ediliyor.