İlçe Spor Güvenlik Kurulu tedbirler için toplandı

İlçe Spor Güvenlik Kurulu tedbirler için toplandı
Sarayönü’nde İlçe Spor Güvenlik Kurulu, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig ve Konya Süper Amatör Küme sezon öncesinde ilçede oynanacak spor müsabakalarıyla ilgili tedbirleri görüşmek için toplantı yaptı.“Sarayönü İlçe...

Sarayönü’nde İlçe Spor Güvenlik Kurulu, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig ve Konya Süper Amatör Küme sezon öncesinde ilçede oynanacak spor müsabakalarıyla ilgili tedbirleri görüşmek için toplantı yaptı.

“Sarayönü İlçe Güvenlik Kurulu” toplantısında Sarayönü’nde asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusunda yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ekrem Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Servet Karaca, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan ve Sarayönüspor Teknik Direktörü Bahri Karlı katıldı.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, toplantıda mevcut Sarayönü Belediyespor Stadı ve Evcekaya Stadı’nın durumu, misafir tribünleri ve tansiyonu yüksek olabilecek maçlarda çözüm önerilerini dile getirdi.

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş toplantıda yaptığı konuşmada “ Sarayönü’nde 2023-2023 Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme müsabakalarının başlamasına yaklaşık 1 aylık bir süre kaldı. Futbolda diğer branşlara göre taraftarlar daha ateşli oluyor. Netice itibariyle galibiyet gelmediği zaman farklı psikolojik durumlar olabiliyor.

Sarayönü İlçe Spor Güvenlik Kurulu

İlçemizin iki takımı da kendi alanlarında oldukça başarılı. Takımın yöneticileri, sorumluluk sahibi kişiler, kendileri de üzerine düşen görevi titizlikle yerine getirirlerse, taraftarlarımızda en nezih şekilde takımlarını destekleyeceklerdir.

İlçemizde, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayarak sistemli bir şekilde sürecin yönetilmesi ve muhtemel durumlarda krizi yönetmek gerekir. Sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getireceğiz. Ligin daha güvenilir olması için emniyet tedbirlerini almamız gerekiyor.

2023-2023 Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Küme’de ev sahipliği yapacağımız karşılaşmalar da hangi takım riskli, hangi takım sorunsuz onların analizlerini yaparak, olaysız bir şekilde ligi tamamlamamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

Kaymakam Göktaş’ın konuşmasının ardından İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal riskler, problemler, krizler ve daha önce yaşanmış olan hadiselerin tekrar yaşanmaması için kriz yönetimi ve tedbirler hakkında alınacak kararların bulunduğu sunumu, katılım sağlayan protokol ile paylaştı.

HABER MERKEZİ

Etiketler :