Hücuma Makedon takviye

Hücuma Makedon takviye
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor Makedon oyuncu Vildan Kerim’i renklerine bağladı.Takımdan dört hücum oyuncusunun ayrılmasının ardından oluşan boşluğu doldurmak...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor Makedon oyuncu Vildan Kerim’i renklerine bağladı.

Takımdan dört hücum oyuncusunun ayrılmasının ardından oluşan boşluğu doldurmak için devre arası transfer çalışmalarına başlayan Sarayönü Belediyespor, hücum için ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil siyahlılar, ligin ilk yarısında Mersin temsilcilerinden Medcem Silifke Belediyespor'da mücadele eden Makedon oyuncu Vildan Kerim ile anlaşmaya vardı. Forvet arkası ve kanatlarda oynayan 24 yaşındaki oyuncu, ligin ilk yarısında Mersin temsilcisi ile 12 karşılaşmaya çıktı. Maç kondisyonu yönünden sıkıntısı olmayan oyuncu, ligin ilk yarısında Silifke Belediyespor formasıyla 1 gol üretebildi.

Makedonya'dan 2015 yılında gelen Vildan Kerim, Türkiye'deki futbol hayatına Karaman Belediyespor'da başladı. Karaman'da iki sezon geçirdikten sonra Silifke Belediyespor'a giren Makedon oyuncunun son durağı Sarayönü Belediyespor oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 57 karşılaşmaya çıkan Vildan Kerim, bu karşılaşmalarda 10 gol kaydetti. İlginç bir ayrıntı olarak Vildan Kerim, üç yıl boyunca çıktığı karşılaşmalarda yalnızca 1 kez sarı kart gördü.

Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor ile idmanlara başlayan Vildan Kerim, Kadınhanı Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da forma giydi. Güzel sinyaller veren Makedon oyuncunun Sarayönü Belediyespor'a ikinci yarıda önemli katkılar sağlaması bekleniyor.