Hastanenin emektar hemşiresi emekli oldu

Hastanenin emektar hemşiresi emekli oldu
Sarayönü Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar hizmet veren Tülay Kahraman, emeklilik yolculuğuna adım attı. Hastane yönetimi, Kahraman için veda programı düzenleyip verdiği hizmetler için teşekkür ederek plaketi takdim etti.

Sarayönü Devlet Hastanesi yönetimi ve personellerin katıldığı veda programında, Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Tülay Kahraman'ın emekliliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca gösterdiği özverili çalışmaları ve hastalarımıza olan sevgi dolu yaklaşımıyla hepimizin takdirini kazanan Tülay Kahraman'a emeklilik sürecinde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Hastanemize katkıları unutulmayacak" dedi.

Hastane Müdürü Fikri Yıldırım da Kahraman'a duydukları minnettarlığı dile getirerek, "Tülay Kahraman, meslek hayatı boyunca mesai kavramı gözetmeksizin gösterdiği özverili çalışmalarıyla örnek bir hemşire olarak tanındı. Kendisine emeklilik sürecinde sağlık ve mutluluk dolu bir hayat temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hastane yönetimi teşekkür plaketlerini Kahraman’a sunarken, Tülay Kahraman duygularını şu sözlerle ifade etti: "Uzun yıllar boyunca hastalarıma hizmet etmek benim için büyük bir mutluluktu. Meslek hayatım boyunca edindiğim deneyimlerle dolu anılarımdan dolayı gurur duyuyorum. Hastane yönetimine ve mesai arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim. Sağlık ve huzurla geçirmeyi umduğum emeklilik hayatıma başlangıç yaptığım bu günde tüm hastalarıma ve meslektaşlarıma selam ve sevgilerimi iletiyorum."