Sarayönü'nde çocuklar bisikletlerine kavuştu

Sarayönü'nde çocuklar bisikletlerine kavuştu
Sarayönü’nde "Güle Oynaya Camiye Gel Projesi" kapsamında 40 gün boyunca sabah namazına giderek bisiklet almaya hak kazanan çocuklar bisikletlerine kavuştu.Proje kapsamında camiye gelen 300 çocuğa bisikletleri Perşembe günü belediye...

Sarayönü’nde "Güle Oynaya Camiye Gel Projesi" kapsamında 40 gün boyunca sabah namazına giderek bisiklet almaya hak kazanan çocuklar bisikletlerine kavuştu.

Proje kapsamında camiye gelen 300 çocuğa bisikletleri Perşembe günü belediye önünde düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Başkan yardımcısı Hüseyin Tos ve Sarayönü İlçe Müftüsü İbrahim Yazar’ın katılımı ile düzenlenen törenle yaz dönemi boyunca camiye giden ve görevlerini eksiksiz yerine getiren 300 çocuğa bisikletleri teslim edildi.

Güle Oynaya Camiye Gel

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Sarayönü merkez ve kırsal mahalleri dahil olmak üzere 300 çocuğumuza bisikletlerini takdim etmiş bulunmaktayız. Çocuklarımız bu proje sayesinde hem sabah namazı kılma alışkanlıklarını edindi, hem eğitim aldı hem de sonunda ödüllerine kavuştu. Eğitimci bir ailenin ferdi olarak başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesini oldukça doğru buluyorum.

Başta projede emeği geçen Sayın Büyükşehir Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay'a ve aile büyükleri ile yaz dönemi boyunca sabahın erken saatlerinde camilere gelen çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Güle Oynaya Camiye Gel

Güle Oynaya Camiye Gel

HABER MERKEZİ

Etiketler :