Gözlük camlarınızdaki çiziklere 2 dakikada veda edin

Gözlük camlarınızdaki çiziklere 2 dakikada veda edin
Gözlük camları uzun süreli kullanımlarda aldıkları darbeler ya da yanlış temizleme yöntemleri nedeniyle çizilebiliyor. Bu durumda gözlük camlarını değiştirmek gerekiyor. Ancak, gözlük camlarınızdaki çiziklerden 2 dakikada kurtulabileceğiniz bir yöntem ortayla çıktı. İşte ayrıntılar…

Gözlükler yaş ilerledikçe kullanmak zorunda kaldığımız ve vazgeçemediğimiz, bazen de aksesuar olarak kullanmayı tercih ettiğimiz araçlar. Uzun süreli kullanımlarda camlara uyguladığımız yanlış temizleme yöntemleri çiziklere neden olabiliyor.

Genellikle peçete ya da bez ile kuru temizleme yöntemi veya kolonya ile temizleme gözlük camlarında çiziklere neden olabiliyor. Bu da göz sağlığınızı korumak ve daha iyi görmek için camları değiştirmeye yöneltiyor. Ancak yeni bir cam almadan önce, gözlük camlarındaki çizikleri ortadan kaldırmak için doğal bir yöntem deneyebilirsiniz.

Gözlük camlarındaki hafif çizikleri ortadan kaldırmak için tek bir doğal çözüm bulunuyor.

Elma sirkesi, gözlük camlarındaki hafif çizikleri gidermek için etkili bir doğal çözüm. Elma sirkesi kullanarak, gözlük camlarındaki hafif çizikleri kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

Elma sirkesi ile gözlük camlarını temizlemek için 1 bardak su ve yarım su bardağı elma sirkesini bir kap içerisinde karıştırın. Sonrasında gözlüğü bu karışımın içine bırakın. Gözlük, yaklaşık 30 saniye süreyle sıvının içinde kaldıktan sonra çıkarılarak mikrofiber bez ile temizlenmelidir. Bu yöntem, hafif çizikleri giderirken aynı zamanda gözlük camlarının temizlenmesine de yardımcı olacaktır.

Kaynak:HABER MERKEZİ