Esnaf Odası 13 bin maske dağıttı

Esnaf Odası 13 bin maske dağıttı
Koronavirüs ile mücadele kapsamında Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, öz kaynaklarıyla temin ettiği ve esnaflara ürettirdiği maskeleri esnaflara ve vatandaşlara dağıtıyor. Oda, ücretsiz maske dağıtımında 13 bine ulaşırken...

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, öz kaynaklarıyla temin ettiği ve esnaflara ürettirdiği maskeleri esnaflara ve vatandaşlara dağıtıyor. Oda, ücretsiz maske dağıtımında 13 bine ulaşırken dağıtımların devam edeceği öğrenildi.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından esnaflara ve vatandaşlara dağıtılan ücretsiz maskelerin sayısı 13 bini buldu. Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, dağıtımların devam edeceğini söyledi.

Ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki esnaflarımız da dahil olmak üzere yaşlı ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz. İhtiyat akçesi olarak sakladığımız kaynağımız ile odamız adına satın aldığımız ve esnaflarımıza ürettirdiğimiz maskelerimizi esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Yaşadığımız bu zor süreçte, kronik hastalığı bulunan kişiler, yaşlılar ve aktif olarak faaliyet göstermeye devam esnaf gruplarımız en çok risk altında olan kesim.” dedi.

İmkanların el verdiği ölçüde dağıtımların devam edeceğini kaydeden Koçaş, “İlk olarak faaliyet göstermesi elzem olan gıda işi ile uğraşan esnaflarımıza dağıtım yaptık. Sonrasında ise tüm esnafımıza dağıtım yapmaktayız. Taşra mahallelerimizdeki esnafımızı da unutmadık. Oralara da ihtiyaca göre maskelerimizden gönderdik. Daha sonraki günlerde de dağıtımlarımız sürecek. Bu kapsamda 13 bin maskenin dağıtımını gerçekleştirdik. Gücümüz yettiğince de desteğimiz devam edecek. Yüce Allah’tan bu zor günlerin bir an önce geçmesini ve hasta olan vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını niyaz ederim.” şeklinde konuştu.