Ekici, 23 Nisan çocuklarımızın istikbalinin göstergesidir

Ekici, 23 Nisan çocuklarımızın istikbalinin göstergesidir
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 104. yıldönümünde, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ekici mesajında; Çocukların, Türkiye'yi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız ve umut kaynağı olduğunu, TBMM'nin, İstiklal mücadelesinin sürdürüldüğü en zorlu günlerde kurulduğunu anımsatan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici şunları kaydetti: "Gazi meclisin kurulduğu gün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir bayram olarak armağan edildi. İşte bu hediye, evlatlarımızın istikbalimizdeki müstesna yerinin en somut göstergesidir. Evlatlarımızın kalpleri, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte vatan ve millet sevgisiyle dolu.

Görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir. Dünyanın dört bir yanında istikbalimizi parlayan gözleriyle aydınlatan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ