Diyetisyen kliniği dualarla açıldı

Diyetisyen kliniği dualarla açıldı
Diyetisyen Reyyan Baston’un sağlıklı beslenme ve diyet üzerine çalışmalarını yürüteceği özel kliniği, Pazartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.  Müftü Alaattin Algan’ın yaptığı duanın ardından Sarayönü...

Diyetisyen Reyyan Baston’un sağlıklı beslenme ve diyet üzerine çalışmalarını yürüteceği özel kliniği, Pazartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.  

Müftü Alaattin Algan’ın yaptığı duanın ardından Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak kurdeleyi kesmesiyle ilçemizin ilk diyet merkezi Yalçın Caddesi üzerinde Hastane karşısında açılmış oldu.

Diyetisyen Reyyan Baston

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü düzenlenen açılış törenine Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Müftü Alaattin Alğan, Sarayönü SYDV Müdür Vekili Mustafa Solak, CHP İlçe Başkanı Tahir Yıldız, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Esnaf Kredi Koop başkanı Emrullah Yalçın ve diğer davetliler katıldı.

Müftü Alaattin Algan’ın yaptığı dua ile başlayan açılış töreninde kurdela kesilerek merkezin açılışı yapıldı. Açılışta söz alan Belediye Başkan’ın Nafiz Solak, sağlıklı beslenmenin önemine değinerek, birçok hastalığın sebebinin sağlıksız beslenme olduğunun altını çizdi.

Diyetisyen Reyyan Baston

Diyetisyen Reyyan Baston katılımcılar teşekkür etti

Açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek sözlerine başlayan Diyetisyen Reyyan Baston ise, Sarayönü’nde yaşayanların böyle bir hizmeti almayı hak ettiklerini belirterek, “Sarayönü’nde şimdiye kadar diyetisyen hizmeti verilmedi. Sarayönülü olmam ve ilçemizde böyle bir kliniğin olmaması, bu merkezi ilçe merkezinde açmamızın nedeni oldu. Başta eğitim hayatım boyunca yanımda olan anne ve babam Sebahat ve Hürriyet Baston olmak üzere bugün yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm ilçe halkımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Sağlıklı beslenmek isteyen herkesi beklediğini ifade eden Baston, “Sağlıklı birey olarak hayatımızı sürdürmemiz ve yaşam kalitemizi artırmamız için diyetisyen merkezleri önem ifade ediyor.

Yıllardır kilo vermeye uğraşanlara, gebelik sonrası fazlalıklarından şikâyetçi olan annelere, obezite sorunu olan çocuklara gerekli tahlil ve tetkikler göz önüne alınarak tamamen bireysel kişiye yönelik hizmet vereceğiz” dedi.

Davetlilere yapılan ikramın ardından açılış töreni sona erdi. (Mücahit Enes TURBİL)

Etiketler :