Demirpolat başkanlıktan istifa etti

Demirpolat başkanlıktan istifa etti
Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezona iyi başlamalarına rağmen tahmin etmedikleri bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Demirpolat, “Büyük bir...

Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezona iyi başlamalarına rağmen tahmin etmedikleri bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Demirpolat, “Büyük bir ekonomik kriz döneminden geçmemize rağmen memleketimizin takımına sahip çıkmak için elimizi taşın altına koyduk ama bu yolda yalnız kaldık. Bu takımın adı Sarayönü Belediyespor ise birlik beraberlik içinde herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekirdi. Ortaya çıkan mevcut tablodan dolayı istifa ediyorum.” dedi.

Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat, kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlandıklarını ancak bazı şeylerin yolunda gitmemesinden dolayı kötü bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Demirpolat, “Sezon öncesinde derin bir ekonomik kriz döneminden geçmemize rağmen memleketimizin takımı yaşasın diye memleketimizin takımına sahip çıkarak yönetimi aldık. İyi niyetle her şey iyi olsun diyerek bu işe başladık ve transferlerimizi yapıp sezona girdik. Yapılan transferler doğrudur yanlıştır, yenmişizdir yenilmişizdir ama en önemlisi ne yazık ki bu yolda yalnız kaldık.” dedi.

Hiç ummadıkları bir başarısızlıkla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Demirpolat, “Biz her şey iyi olsun diye yola çıkmıştık. Memleketimizin takımına sahip çıktıysak kötü mü ettik dediğimiz bir noktaya geldik. Bu takımın adı Sarayönü Belediyespor ise birlik ve beraberlikle herkesin elini taşın altına koyması gerekirdi. Halkıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, belediyesiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle birlik beraberlikle bu işi yürütmemiz gerekiyordu. Biz iyi olsun istedik ama ne yazık ki iyi niyet cezasız kalmıyor. Ortaya çıkan bu tablo neticesinde kulüp başkanlığından istifa ediyorum.” şeklinde konuştu.