Cumhur İttifakından Necati Koç’a tebrik ziyareti

Cumhur İttifakından Necati Koç’a tebrik ziyareti
Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, yeni görevine başlamasıyla birlikte ilçede siyasi nezaket örneklerine tanıklık ediyor. Önceki dönem Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Av. Gamze Karacan, MHP İlçe Başkanı Av.Mehmet Kozan ve beraberindeki kurmaylar, Başkan Koç'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Başkan Koç, geçmiş dönemlerde yapılan hizmetler için minnettarlığını dile getirip teşekkür ederken, yeni dönem için yapılacak hizmetlerde de fikir alışverişinde bulunulacağını söyledi.

Başkan Koç, Solak ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kıymetli başkanım ve değerli büyüğüm Nafiz Solak ve Ak Parti Teşkilatının ziyareti, beni oldukça gururlandırdı. İlçemizde ülkemize yakışır bir şekilde yürütmüş olduğumuz demokratik sürecin sonunda bu siyasi nezaketin devam etmesi hepimize örnek olmalıdır.

Nafiz Solak başkanım ilçemize 10 yıl başkanlık yapmış, oldukça değerli bir insan. Tecrübelerini bizimle paylaştı. Kıymetli başkanım ve değerli teşkilatına da bundan sonraki dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

cumhur-ittifakindan-baskan-koca-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpg

Ardından, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Av. Mehmet Kozan ve beraberindeki heyet de Başkan Koç'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında, Sarayönü'nün kalkınması ve hizmetlerin en iyi şekilde sunulması için siyasi partiler arasında iş birliği vurgusu yapıldı.

Başkan Koç, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Sarayönü'nün geleceği için tüm siyasi görüşlerden vatandaşlarımızın menfaati doğrultusunda iş birliği içinde olacağız. Hizmetlerimizi adil ve eşit bir şekilde sunarak, ilçemizin her kesiminin refahını artırmak için çalışacağız." şeklinde ifade etti.