Cuma Buluşmalarının bu haftaki durağı Sille Mahallesi oldu

Cuma Buluşmalarının bu haftaki durağı Sille Mahallesi oldu
Cuma buluşmaları çerçevesinde Cuma namazını Sille Ak Camii’nde kılan ve Sille Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti

Selçuklu Belediyesi’nin her hafta farklı bir bölgede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki durağı Sille Mahallesiydi. Sille Ak Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Başkan Pekyatırmacı, “Hemşehrilerimizin fikir ve önerileri bizim için çok önemli”

Selçuklu’da her zaman katılımcı belediyecilik ilkesiyle çalıştıklarından bahseden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “ Selçuklumuz için hemşehrilerimizin fikir ve önerileri bizim için çok önemli. Bu doğrultuda ilçemiz için daha iyi bir gelecek planlarken hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri dönüşleri değerlendiriyoruz.

Cumanın bereketiyle hemşehrilerimizle bir araya geliyor ve hasbihal ediyoruz. Bu hafta Sille Mahallemizdeki hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sille bizim gözbebeğimiz. Daha güvenli daha kapsamlı bir Sille için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Sille’deki çalışmalarımız bittiğinde hem Konya’mıza hem de ülkemize kattığı değer artacak. Sillemizi, Selçuklumuzu daha iyi bir geleceğe hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sille Mahalle Muhtarı Mevlüt Aksoy, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ