CHP il yönetiminden TMO’ya ziyaret; Randevu sorunları dile getirildi

CHP il yönetiminden TMO’ya ziyaret; Randevu sorunları dile getirildi
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Yaylacı, Konya Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Baş Müdürü Mustafa Yılmaz’a ziyaret ederek, çiftçilerden TMO’nun randevulu sistemde mal alışıyla ilgili yaşadığı...

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Yaylacı, Konya Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Baş Müdürü Mustafa Yılmaz’a ziyaret ederek, çiftçilerden TMO’nun randevulu sistemde mal alışıyla ilgili yaşadığı sorunları anlatarak, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman TMO’nun çiftçilerin randevulu ürün alımlarında sorunlar yaşadığını dile getirerek, “TMO’yu çiftçilerimizin ürünlerinin randevu sistemiyle alışlarında yaşadığı sorunları iletmek,  çözüm yolu bulmak ve TMO’nun çalışmaları hakkında bilgi almak üzere ziyaret ettik. Yaşanılan sorunların çözümünün bir parçası olmak zorundayız. Bu anlayış içindeyiz.  Üreticilerimiz ürünlerini tüccara düşük fiyata satmak zorunda kalmamalarını ve ürünlerini değerinde TMO’nun almasını dile getirdik.

Her zaman çiftçimizin yanında olduk Yaşadıklarını sorunların çözümünün takipçisi olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Derdimiz çiftçimizin ürünlerinin değerinde satmasını sağlamaktır. TMO’nun mallarını almasıdır. Yaşadıkları sorunlarının biran önce çözüme kavuşturulmasıdır.  Bizi misafir eden ve çiftçilerimizin ürünlerinin TMO’nun yeterince alması için elinden geleni yapacaklarını söyleyen Konya TMO Baş Müdürü Mustafa Yılmaz’a ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.” dedi

Randevulu sistemle çiftçilerimizin ürünlerini almaya devam edeceğiz

Konya TMO Baş Müdürü Mustafa Yılmaz çiftçilerimizin yaşadığı sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ve yaptıkları çalışmaları anlatarak, “TMO olarak randevulu sistemle çiftçilerimizden gelen tüm ürünleri almaya devam edeceğiz. Bu sene buğday ve arpa üretimi çok iyi olduğu gibi, verimi de yüksektir. Bugüne kadar randevu olarak 450.000 randevu çiftçilerimiz tarafından alınmıştır. 200.000 bin ton borsadan BTme o iş yerlerinden alım yapılmış olup, toplamda 650.000 tonluk bir depresyona sirkülasyonu yönetilmektedir.

Konya Başmüdürlüğü olarak tüm personelimiz bayramın ikinci günden beri tüm özveri ve gayreti ile çalışmaya devam etmekteyiz. TMO olarak 92 noktada alım yapıyoruz.  Çiftçilerimizin ürünlerinin alımında rahatlık sağlayacağız.   Aldığımız ürünlerinin parasını da 30 gün içinde ödemesini yapacağız.” diye konuştu.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :