Bunu okuyanlar avucunu kontrol edecek! Avcunuzun içinde "M" harfi varsa…

Bunu okuyanlar avucunu kontrol edecek! Avcunuzun içinde "M" harfi varsa…
Avucunuzun içindeki çizgiler “M” harfini oluşturuyorsa, bu kişilik özellikleri sizde de var demektir. Avuç içindeki “M” harfi ne anlama gelir ve sahibini nasıl karakterize eder? İşte detaylar...

Avuç içindeki çizgiler kiroloji biliminde kişiliğinizi ele veriyor. Kirolojiye (El bilimi) göre elin sıcaklığı, soğukluğu, nemli ya da kuru oluşu ile eldeki çizgiler kişinin karakteri hakkında ayrıntılı bilgi veriyor.

1-005.jpg

Avuç içinde "M" harfi şeklindeki çizgiler, kirolojide en sık karşılaşılan işaretlerden. Genel olarak değerlendirildiğinde eldeki "M" harfi iyi bir işaret olarak yorumlanıyor. Çizgi, ne kadar belirgin olursa o kadar iyi.

Avuç içindeki "M" harfi, kirolojideki üç ana çizgi sayesinde oluşuyor. Bunlar yaşam çizgisi, zeka çizgisi ve kalp çizgisi. İşte bu yüzden bu işaret özel bir anlam taşıyor.

2-006.jpg

Kirolojiye göre, "M" harfi maddi dünyanın, başarının ve büyük fırsatların işareti olarak yorumlanıyor. Kariyerde, iş dünyasında ve parada şans sembolü olarak yorumlanıyor.

Ayrıca bu, kişinin belirli bir faaliyet alanında büyük bir yeteneğe sahip olduğu ve bu alanda büyük başarılara ulaşabileceği anlamına geliyor.
Diğer yandan, bu sembolün her iki elde de bulunması ve en önemlisi sol ve sağ avuç içlerinde "M" harfinin aynı olması durumunda, bu iyi bir işaret olarak görülmüyor. Bu, insanın doğduğu şeyle bu dünyayı terk edeceği anlamına geliyor. Burada gelişim ve hedef odaklılık eksikliği görülüyor.

3-004.jpg

Eğer "M" harfi sadece aktif elde (yani sağ elde sağ el kullanıcısı) bulunuyorsa, bu, kişinin hayattaki her şeyi kendisinin başardığı anlamına geliyor.

Runolojiye inanıyorsanız, avuç içindeki bu harf, Ehwaz adında bir run işaretine benzer. Bu run, hayatta daha iyi değişikliklere, başarıya, kendini geliştirme çabasına, gelişme, sonuna kadar gitme ve zorluklardan korkmama, kararlılık ve enerjiyi işaret eder.

4-002.jpg

Ve eğer halk inanışlarına inanırsanız, avuç içindeki "M" harfi hayattaki tüm yolları açar, çünkü bu işaretin sahipleri hayattan ne istediklerini bilir ve hedeflerine ulaşırlar.