Bu testi 8 saniyede çözen dahi sayılıyor

Bu testi 8 saniyede çözen dahi sayılıyor
Optik illüzyon bulmacaları, zeka testleri arasında en fazla kabul gören testlerden. Bu bulmaca da meraklılarının görsel zekalarını test ediyor. Görseldeki 4 sayıları içine gizlenen 9 rakamını 8 saniyede bulabilen dahi sayılıyor. Bakalım siz farklı sayıyı belirlenen sürece bulabilecek misiniz? Haydi başlıyoruz…

Optik illüzyonlu zeka testleri ile farklı olan nesne ya da sayıları arayarak görsel zekamızı test ederiz. Kimi farklı olanı saniyeler içinde bulurken, kimi de belirlenen sürede istenilen sonuca ulaşamaz.

Bu testleri belirlenen süreden daha kısa sürede çözebilenler, adeta bir çocuk oyuncağı gibi çözdükleri testlerde kişiler görsel zekalarını ortaya koyarlar. Peki ya siz bu şanslı azınlıktan biri olabilir misiniz?

Yukarıdaki görselde bir sayfa dolusu 4 sayısı bulunuyor. Sizlerde istenen ise 4 rakamları içerisinde gizli olan 9 sayısını bulmak.

Düşünüldüğünden çok daha zor olan bu testi görsel zekasına güvenenler saniyeler içinde çözebiliyor. Ancak 40 yıllık profesör de olsanız yeterince detaylı bakmadıkça göremeyeceksiniz. Kendinize güveniyor musunuz? Hazırsanız, süreniz 8 saniye ve şimdi başlıyor.

bu-testi-8-saniyede-cozen-dahi-sayiliyor-1.jpg

Resimdeki farklı sayıyı bulamayanlar haberimizin devamındaki görselde doğru çözümü inceleyebilirler.

Tek bakışta gizli 9 sayısını bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için ise işte resimde gizli 9 bulmacasının doğru çözümü:

bu-testi-8-saniyede-cozen-dahi-sayiliyor-2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ