Bu odadaki gizli balonu 13 saniyede bulanlar dahi sayılıyor

Bu odadaki gizli balonu 13 saniyede bulanlar dahi sayılıyor
Görseldeki odada gizlenmiş bir balon bulunuyor. Bu balon fotoğrafın içine öyle iyi gizlenmiş ki, o balonu 13 saniyede bulabilenler dahi sayılıyor. Bakalım siz de o balonu bularak dâhiler arasında yer alabilecek misiniz? Haydi başlıyoruz…

Zeka bulmacaları, beyinsel fonksiyonları harekete geçirirken, aynı zamanda IQ seviyesini de ortaya koyuyor. Zeka testlerindeki görsellerde doğru yanıtı bulma hızınız IQ seviyenizi ölçüyor.

Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz IQ ölçen zeka testindeki bu görselde, oturma odasında bir balon gizlenmiş. Gizli balonu bulmak için sadece 13 saniyeniz var. Çünkü yalnız gizli balonu 13 saniyede bulanların IQ'su yüksek sayılıyor.

Doğru yanıta ulaşmak için ilk yapmanız gereken şey ipuçlarını bulmak olmalı. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır.

Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Öyleyse haydi başlayalım…

bu-odadaki-gizli-balonu-13-saniyede-bulanlar-dahi-sayiliyor-2.jpg

Oturma odası resminde gizlenen balonu bulmak için ilk bakışta dikkat çekmeyen ince detaylara odaklanmanız gerekiyor. Eğer hala sonuca ulaşamadıysanız o halde pencerede görünen çitlere bakmak isteyebilirsiniz.
Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli balonu 13 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor.
İşte zeka bulmacasının doğru yanıtı:

bu-odadaki-gizli-balonu-13-saniyede-bulanlar-dahi-sayiliyor-3.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ