Berfu Yenenler, 'kedicik' olmaktan son anda kurtulmuş!

Berfu Yenenler, 'kedicik' olmaktan son anda kurtulmuş!
2015 yılında güzellik yarışmasına katılan Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Adnan Oktar çetesiyle yaşadıklarını “Akıl tutulması yaşıyorum” sözleriyle anlattı

Tiyatrocu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler’in Adnan Oktar örgütüne yönelik açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

140journos’un yayınladığı ‘Kedicik’ belgesi, “örgüt yöneticiliği”, “cinsel istismar”, “eğitim hakkının engellenmesi”, “eziyet”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “kişisel verilerin kaydedilmesi” suçlarından diğer sanıkların da suçlarından sorumlu olarak toplam 8 bin 685 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar’ın örgütünü yeniden gündeme getirdi. Belgeselde, örgütün özellikle lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemi ile Adnan Oktar’ın ağına insanları düşürdüğü bildirilmişti.

1.jpg

2015 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan ve 4. seçilen sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, örgüt ile yaşadıklarını anlattı.

2.jpg

“AKIL TUTULMASI YAŞIYORUM”
Belgeseli izlerken paylaştığı hikayelerle yaşadıklarını aktaran Yenenler, “Bir şey söyleyeceğim; Kedicik belgeselini izliyorum. Akıl tutulması yaşıyorum. Buradaki kız düşürme düzeneğinin neredeyse birebir aynısını ben üniversitedeyken yaşamıştım. Allah'ım kimsenin de günahını almayayım ama kafayı yiyeceğim ya” dedi.

3.jpg

“Kafayı yiyorum bak adamın Akasya AVM de listesinde var” diyen ünlü isim, kendisinin de bu AVM’de tuzağa düşürmeye çalıştıklarını” diye konuştu. Yenenler, “Benim bunu bir sindirip anlatmam lazım arkadaşlar. Ben ne yaşamışım” ifadelerini kullandı.

4.jpg