Başvurmayan emekli ek ödeme şansını kaybedecek! Kalan süre 12 gün

Başvurmayan emekli ek ödeme şansını kaybedecek! Kalan süre 12 gün
12 gün içinde başvurmayan emeklilerin ek ödeme hakkı kaybolacak. Banka promosyonunda yeni dönem başladı. Emeklilere Ocak ayına özel yeni promosyon ödemesi yapmaya hazırlanan Garanti BBVA kampanya koşullarını açıkladı

12 gün içinde başvurmayan emeklilerin ek ödeme hakkı kaybolacak.Türkiye'de emeklilerin banka promosyonlarına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Garanti BBVA, emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, maaşını Garanti BBVA'ya taşıyan emeklilere Ocak ayına özel ek promosyon ödemesi yapılacak.


Ancak bu fırsattan yararlanmak isteyen emeklilerin dikkat etmeleri gereken önemli bir husus bulunuyor. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin en geç 12 gün içinde başvuru yapmaları gerekiyor. Bu süre zarfında başvuru yapmayan emekliler, ek ödeme hakkını kaybedecekler.

images.jpg


Garanti BBVA'nın bu kampanya kapsamında açıkladığı koşullara göre, maaşını Garanti BBVA'ya taşıyan emekliler belirli bir süre içinde başvuru yaparak ek promosyon ödemesi alma fırsatını yakalayabilecekler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emeklilerin banka şubelerine başvurarak detaylı bilgi alabilecekleri belirtiliyor.

  • Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Ocak 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

  • Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaşı banka promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ