Başkan Solak, vekil Ağralı ile mahalle ziyaretleri yaptı

Başkan Solak, vekil Ağralı ile mahalle ziyaretleri yaptı
31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasilerin de çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti Konya 28.dönem milletvekili Abdullah Ağralı, Sarayönü’ne gelerek Sarayönü Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının başkan adayı Nafiz Solak ile birlikte kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunup seçmenden destek istedi.

Vekil Ağralı ve kurmaylarına Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Keçeci, AK Parti ve MHP Teşkilat Mensupları ile Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

baskan-solak-vekil-agrali-ile-mahalle-ziyaretleri-yapti-1.jpg

Vekil Ağralı ve kurmayları, Sarayönü’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra, kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

baskan-solak-vekil-agrali-ile-mahalle-ziyaretleri-yapti-6.jpg

Sahadaki teveccüh yüksek

Sarayönü’nün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Partiye her zaman en yüksek desteği verdiğini belirten Vekil Ağralı 31 Mart yerel seçimlerinde aynı desteği tekrar beklediğini dile getirerek:

“Sahada gördüğümüz teveccüh her zamanki gibi yüksek. Sarayönü, her zaman ki gibi Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermiştir. Bize düşen hemşerilerimizin gönlünü almak, selam vermek. Seçim sosyal medyadan değil, çalışarak sandıklarda, meydanlarda, yapılan hizmetleri ve yeni projeleri anlatarak, inandırarak kazanılır. Bugün Sarayönü ziyaretlerimizde hem belediye başkanımız ve 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Nafiz Başkan için desteklerinizi istemek için, hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için buradayız.” şeklinde konuştu