Başkan Solak, sağlık çalışanlarının gününü kutladı: "Özveriniz İçin Teşekkür Ederiz"

Başkan Solak, sağlık çalışanlarının gününü kutladı: "Özveriniz İçin Teşekkür Ederiz"
Sarayönü Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Nafiz Solak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sarayönü'nde bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerini Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Av.Gamze Karacan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları Teşkilatı ve İttifak temsilcileriyle birlikte gerçekleştiren Başkan Solak, ilk olarak İlçe Toplum Sağlığı Birimi'ni ziyaret etti.

baskan-solak-saglik-calisanlarinin-gununu-kutladi-3.jpg

Daha sonra Aile Hekimliği Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Solak ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Programın sonunda Sarayönü Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Başkan Solak, Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, hastane müdürü Fikri Yıldırım ve hastane personeli ile bir araya geldi.

baskan-solak-saglik-calisanlarinin-gununu-kutladi-2.jpg

Başkan Solak, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, sağlık alanındaki hizmetlerinden dolayı onlara teşekkür ederken, "Sağlık çalışanlarımız, toplum sağlığı için özveriyle çalışmaktadır. Bu özel günde tüm sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyoruz. Onların fedakarlıkları ve özverili çalışmaları takdire şayandır. Sağlık alanında gösterdikleri başarılı çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

baskan-solak-saglik-calisanlarinin-gununu-kutladi-1-001.jpg

Ziyaretlerin sonunda Başkan Solak, sağlık çalışanlarına çiçek hediye etti ve sağlık alanındaki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Solak, sağlık çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini belirterek, onların fedakarca çalışmalarının toplum için büyük bir değer taşıdığını vurguladı.